Programul WorkSpaces by Hilton oferit acum la DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza

DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza oferă pachetul WorkSpaces by Hilton pentru oaspeții localnici, care au nevoie de un spațiu curat, dezinfectat, convenabil și fără distrageri, pentru munca la distanță. Tariful special de zi include o cameră cu birou și scaun confortabil, închiriată între orele 9:00 și 16:00, împreună cu WiFi gratuit, de mare viteză, opțiunea de cafea și ceai în cameră, inclusiv o reducere de 20% pentru alimente și băuturi, cu serviciul de room service disponibil. Tariful este flexibil, la o reducere de 40% față de B.A.R. (cel mai bun tarif disponibil). Parcarea chiar în centrul orașului, în curtea hotelului, este, de asemenea, unul dintre avantajele suplimentare ale acestei oferte.

DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza oferă oaspeților facilități de marcă, inclusiv acces la centrul de afaceri, precum și un centru de wellness cu sală de fitness și servicii de masaj disponibile.

În plus, punctele Hilton Honors sunt incluse și în această ofertă, pentru membrii Hilton Honors.

Hotelul este situat convenabil chiar în centrul orașului, la câțiva pași de Parcul Central și ușor accesibil cu mașina sau cu transportul public.

DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza face parte din Hilton Honors®, programul de fidelizare a oaspeților, premiat pentru cele 18 mărci de clasă mondială ale Hilton. Membrii Hilton Honors, care fac rezervări direct prin canalele Hilton preferate, au acces instantaneu la beneficii, incluzând un mod de plată flexibil care permite membrilor să aleagă aproape orice combinație de Puncte și bani pentru a rezerva un sejur, o reducere exclusivă pentru membri care nu poate fi găsită nicăieri altundeva și WiFi standard gratuit. Membrii au, de asemenea, acces la tehnologia contactless exclusiv prin intermediul aplicației mobile Hilton Honors, lider în industrie, unde membrii Hilton Honors pot face check-in, alege camera și pot accesa camera folosind cheia digitală.

Pentru mai multe informații sau pentru a face rezervări, vă rugăm să vizitați DoubleTree by Hilton Cluj-City Plaza sau să sunați la +40 0264 450 101.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *