plasa sudata

Plasa sudata, o solutie ideala pentru proiecte de reconsolidare

Cand vine vorba de armarea betonului, cel mai bun material pe care il puteti achizitiona este plasa sudata

Plasa sudata este unul dintre materialele des folosite de catre specialistii din domeniul constructiilor, dar si de constructorii amatori. Aceasta isi gaseste cu mare usurinta intrebuintare in acest context datorita unui strat protector ce o face foarte rezistenta fata de factorii externi. Daca sunteti in cautare unui material cu o rezistenta sporita, puteti achizitiona si utiliza cu incedere plasa sudata pentru realizarea de armari eficiente si de lunga durata.

Ce caracteristici prezinta acest material?

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui material este rezistenta sporita. Plasa sudata este un material realizat din otel, dispus sub forma de bare perpendiculare, beneficiind astfel de calitatile excelente ale materiei prime. Aceasta are o buna rezistenta la tractiune si alungire si un grad mic de rupere.

plasa sudata

Pentru a confectiona plasa sudata se folosesc fire de otel, modelate astfel incat sa se obtina o forma patrata. Dupa modelare, pentru obtinerea produsului finit este necesara sudarea acestor fire de metal la nivelul fiecarui punct de intersectie. Acesta este un material calitativ care beneficiaza de o lunga perioada de viata, achizitionarea sa reprezentand o investitie excelenta.

Cum se poate utiliza aceasta?

Dupa cum am mentionat inainte, armarea betonului este una dintre cele mai cunoscute intrebuintari pe care le are acest material. Totusi, aceasta nu este singura situatie in care plasa sudata este utila.

Aceasta se poate utiliza in cadrul oricarui tip de constructie pentru a ii spori rezistenta, inclusiv in cadrul constructiilor vechi ce au nevoie de a fi reconsolidate. Ea poate fi montata in diferite moduri, anume fie prinsa direct de zid, fie cu ajtorul unor distantieri de plastic.

De multe ori, procesul de reconsolidare cu ajutorul plasei sudate poate sa includa betonarea. Betonarea se realizeaza in urma fixarii cu ajutorul distantierilor de plastic si in urma umezirii peretilor ce urmeaza a fi armati. Este indicat ca umezirea sa se realizeze in randuri repetate pentru o aderenta cat mai crescuta.

Puteti achizitiona plasa sudata simplu si rapid de la Mesteru Manole

Mesteru Manole este un magazin de materiale de constructii ce va pune la dispozitie plasa sudata sub diverse dimensiuni, beneficiind de o calitate excelenta, secretul oricarui proiect de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *