Idei de afaceri – croitorie pentru animale de companie

Locuitorii din oraș au de obicei câini de talie mică, ce au nevoie de îngrijire specială. Hainele pentru câini nu sunt doar pentru protecția împotriva frigului și murdăriei, ci și ca un accesoriu foarte la modă. Proprietarii cățelușilor adoră să-și satisfacă propriile preferințe, îmbrăcându-și patrupedele cu costume care mai de care mai drăguțe și amuzante. A crea haine pentru câini necesită o investiție aproape la fel de mare ca și în cazul croitoriei pentru oameni, dar un produs de calitate își va găsi întotdeauna clientul potrivit.

Pentru a pune în aplicare o idee de afaceri pentru croirea hainelor pentru câini de la zero, veți avea nevoie de o sumă considerabilă de bani. Profitul dvs. va depinde de calitatea materialelor, țesăturilor, dar și de relevanța și atractivitatea modelelor. Se estimează că amortizarea unei astfel de afaceri va fi finalizată după aproximativ 10 luni. Vânzarea accesoriilor pentru câini va contribui la creșterea profitul.

Pentru a începe o afacere de croitorie cu haine pentru animale de companie, este suficient să vă înregistrați ca antreprenor individual (PFA). Nu sunt necesare permisiuni speciale.

Selectarea locației

La început, puteți organiza atelierul acasă: o mașină de cusut și produsele finite ocupă puțin spațiu. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci puteți închiria o cameră de aproximativ șase metri pătrați. Dacă nu doriți sau nu știți cum să coaseți singuri hăinuțe pentru animalele de companie, trebuie să angajați o croitoreasă. În plus, luați în considerare opțiunea de a lucra de la distanță – astfel economisiți banii destinați închirierii spațiilor de lucru. Puteți vinde produsele finite pe internet sau în magazinele ce comercializează hrană și accesorii pentru animale de companie, locuri unde puteți etala creațiile dvs. pe rafturile lor. Închirierea unui asemenea raft se poate negocia cu proprietarul magazinului respectiv.

Alegerea furnizorului

Trebuie să alegeți materiale și țesături de la fabrici de renume, deoarece acolo găsiți calitate la un cost redus. Asigurați-vă că vizitați linia de producție sau showroom-ul acestora, deoarece țesăturile trebuie selectate prin atingere.

Este recomandat să optați pentru un furnizor cu o gamă largă de produse, căruia trebuie să-i studiați feedback-ul privind cooperarea cu clienții, incluzând aici posibilitatea furnizorului de a oferi garanții și de a accepta returnarea materialelor cu defecte. Profitul dvs. depinde direct proporțional cu calitatea produselor.

Ca și instrumente eficiente de publicitate vă recomandăm un site cu o interfață ușor de utilizat, fotografii de înaltă calitate și descrieri detaliate ale produselor. Obligatoriu, informațiile despre preț trebuie făcute publice. De asemenea, puteți crea grupuri pe rețelele sociale sau un catalog de produse, atașat unui cont Facebook sau Instagram, unde este recomandat să efectuați diverse promoții și tombole pentru clienții dvs. Mai puteți distribui fluturași la clinicile veterinare și la magazinele dedicate animalelor de companie. Foarte eficientă este lansarea unui sistem de reduceri. De exemplu, atunci când cumpără două produse, clientul primește o reducere de 10%, la trei produse o reducere de 15% și așa mai departe.

Creditare

O mașină de cusut performantă n-are deloc un preț convenabil dar asta nu înseamnă o problemă prea gravă, deoarece instituțiile financiare nebancare (IFN) sunt pregătite oricând să vă întindă o mână de ajutor, prin intermediul creditului online ce poate fi primit într-un timp record. Iar prețul hăinuțelor pentru animalele de companie garantează amortizarea investiției în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *