Eșecul întâlnirii sibienilor Iohanis și Barna

Eșecul întâlnirii este concluzia care poate fi pusă azi, după ce Klaus Iohannis l-a primit pe Dan Barna la Cotroceni. Eșecul întâlnirii celor doi sibieni era previzibil. În primul rând, Klaus Iohannis a arătat de dimineață o siguranță, calmă, ardelenească, Dan Barna s-a dus la Cotroceni sperând să îl sperie pe bătrânul lup cu blana oii. Dan Barna a uitat bunul simț ardelenesc în cartea de identitate. A devenit un Mitică, specializat în strategii de dat muștele afară din Cișmigiu.

Cineva spunea că democrația este atunci când se întâlnesc un lup, un urs și un miel. Aceștia trebuie să voteze ce vor mânca la prânz. Succes și democrație sunt atunci când toți trei mănâncă pe săturate și beau apoi apă din râu. Adică atunci când mielul nu este masa de prânz a celorlalți.

Eșecul întâlnirii va fi decontat politic de Dan Barna. Acesta s-a compromis total ca politician

Eșecul întâlnirii Iohannis-Barna arată că Barna este cu potențialul intelectual la pământ. Adică Dan Barna nu a s-a ridicat la înălțimea postului de parlamentar și de vicepremier. Nu mai vorbim de calitatea de lider de partid.

Dan Barna ar fi un eșec și numai dacă ar conduce o scară de bloc. Poza lui Dan Barna poate figura oricând într-un dicționar ilustrat, la noțiunea de penibil. Sau la noțiunea de habarnist.

Poate fi scrisă o carte despre eșecurile lui Dan Barna. Asta spunea Ronald Reagan că mai poți face când ai înregistrat un eșec.

Dan Barna nu a învățat noțiunea de stabilitate în criză. Nici el, nici miniștrii lui, Nu comentez profesionalismul de medic al doamnei Ioana Mihăilă. Dar, ca politician, a fost penibilă. Nu pleci de la Ministerul Sănățății când bântuie deja valul 4 al pandemiei și urmează, peste o săptămână să înceapă școala în format fizic.

Eșecul întâlnirii de azi arată că USRPLUS nu a avut, nu are și nu va avea demnitari, USPRPLUS a dovedit că azi că pro-europenismul afișat cu atâta notoritate e o lozincă prăpădită.

Un demnitar veritabil rămâne la pupitrul de comandă, Nu pleacă pentru că nu i-a reperat cineva onoarea.

Dan Barna se comportă infantil. Klaus Iohannis i-a spus, ca profesor de fizică faptul că mai are de studiat legile mecanicii, impactul forței de frecare.

Să te aliezi cu un partid care nu face un secret din promovarea extremismului de factură legionară, înseamnă pentru USRPLUS întrecerea măsurii.

Sibianul Klaus Iohannis încă rezistă „monstruoasei coaliții” USPLUS și AUR. A arătat azi că sibianul Dan Barna, de mult trebuia să se întoarcă la treburile lui cu proiectele europene.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *