Diana Iovanovici Șoșoacă, vizită la Roșia Montană

Diana Iovanovici Șoșoacă, senator independent se află la Roșia Montană, localitate din județul Alba. Roșia Montană este celebră pentru rezervele sale de aur și pentru tenativele care se fac pentru ca acest aur să fie exploatat.

SenatoareaDiana Iovanovici Șoșoacă a declarat că a decis împreună cu mai multe organizații norn profit și donatori să adune haine și diverse produse pentru oamenii de acolo.

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a declarat că Roșia Montană este cea mai bogată localitate a lumii, dar că oamenii se zbat în sărăcie lucie.

Poetul Octavian Goga scrisese cândva: „Munții noșri aur poartă, noi cerșim din poartă-n poartă”.

Senatoarea Diana Șoșoacă este cunoscută pentru deplasările sale în localități din țară unde se petrec abuzuri. Având cunoștințe juridice în calitate de avocat, senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a depus numeroase sesizări privind abuzurile autorităților.

Senatoarea Diana Șoșoacă a a dus notorietate AUR. Totuși, George Simion care încă mai confundă galeria de la Steaua cu Palatul Parlamentului a dat-o afară din partid, pentru că naționalismul pentru George Simion este să te dai dulău, nu să ajuți cățeii.

Golaniada lui George Simion s-a văzut ieri în Parlament. George Simion devine naționalist numai când sunt camere care îl filmează. În rest, are același comportament de galerie la fotbal.

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă este un adversar al ideii de vaccinare și al măsurilor de izolare impuse de autorități.

S-a făcut remarcată luptând contra interdicțiilor pelerinajelor religioase. A fost președinta comisiei de abuzuri din Senat, dar a fost demisă, fiindcă a deranjat cu dezvăluirile sale.

În prezent, ea activează ca independentă în Senatul României.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *