Servicii de transport auto pe platforma din Germania in Romania cu Romfour

De ce sa alegi transport auto pe platforma din Germania in Romania

Faptul ca romanii opteaza pentru cumpararea masinilor din strainatate este deja un lucru stiut de ani buni. Una dintre tarile preferate de romani pentru achizitionarea masinilor este Germania, iar motivele sunt nenumarate. De la taxe mai mici si pana la masini in conditii bune cu un numar de kilometri reali, autoturismele nemtesti sunt un adevarat chilipir. Odata ce ti-ai gasit masina visurilor tale, trebuie sa te ocupi de transportul ei astfel incat sa ajunga la tine repede, in siguranta si ieftin. Una dintre metodele preferate de livrare a masinilor din strainatate este transportul auto pe platforma, acesta oferindu-ti o multime de beneficii.

Avantajele transportului auto cu Romfour

Unul dintre cele mai sigure si avantajoase metode de transport auto Germania Romania este platforma.  

  • Preturile sunt mici, avand in vedere ca efortul depus de tine este minim. De asemenea, o excursie pana in Germania pentru a iti aduce singur masina cu siguranta te-ar costa mai mult decat daca ai apela la serviciile unei firme specializate.
  • Timpul de asteptare odata ce ai solicitat serviciile unei firme de transport este redus. De cand ai solicitat serviciile firmei de transport mai dureaza aproximativ 20 de zile pana cand masina cumparata intra in posesia ta.
  • Poti opta pentru curse Germania-Romania cu Romfour cu platforme de dimensiuni de 4, 6 sau 8 metri. Toate platformele sunt de ultima generatie, asigurate și bine intretinute.

Procedura Romfour pentru a-ti transporta masina din Germania

Procesul de preluare si de predare a unei masini este unul complex, bine pus la punct astfel incat sa nu existe nici o neregularitate in aceasta procedura. Iata care sunt actele necesare pentru transport auto pe platforma, fara de care nu poti sa transporti cu Romfour noua ta masina.

  • Sunt necesare adresa si datele de contact ale persoanei care preda masina, dar si adresa si datele de contact ale persoanei care preia masina.
  • Semnarea unui contract intre cumparator si Romfour prin care acestia din urma se obliga sa livreze masina intocmai cum a fost preluata.
  • Atat preluarea cat si predarea masinii se vor face in urma unui Proces Verbal.
  • La predare sunt necesare cheile si actele masinii in original. In cazul in care se trimit copiile actelor, este nevoie suplimentar de copia actului de identitate a celui care preda masina.

Un plus de siguranta

O firma specializata in transportul international de autoturisme stie cum sa le ofere clientilor un sentiment suplimentar de siguranta.

  • Iti este oferita o asigurare pe durata transportului ce poate ajunge pana la suma de 150.000 de euro;
  • Echipamentele sunt periodic verificate si sunt intretinute corespunzator;
  • Incarcarea si descarcarea masinilor se face numai de catre personalul specializat al firmei de transport. Angajatii sunt bine instruiti pentru a sti sa manevreze intr-un mod profesionist masinile, platformele si restul echipamentelor.

Astfel, daca iti doresti sa intri in posesia masinii visurilor tale fara prea mari batai de cap, ia in considerare transportul auto pe platforma. Livrarea masinii tale se va face rapid, in siguranta si ieftin de catre o echipa de specialisti in acest domeniu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *