CFR Cluj, fără Dan Petrescu în meciul cu FCSB

CFR Cluj îl va primi la peronul de onoare, pentru a treia oară pe Dan Petrescu. Totuși, „Bursucul” nu va putea sta pe banca tehnică mâine seară, când CFR Cluj va întâlni pe teren propriu, FCSB.

CFR Cluj este pe primul loc în clasamentul Ligi I, iar FCSB este pe locul 6. Totuși, telenovela Șumudică vs Petrescu se joacă și la această oră, Se pare că s-a ajuns la o înțelegere cu Șumudică. Acesta a solicitat activarea clauzei de reziliere de 300 000 euro în caz că va fi demis și nu va aduce la final contractul.

Echipa ardeleană este afectată de scandaluri după eșecul recent de la Belgrad. Nici FCSB nu are o viață mai ușoară, din cauza implicării paronului Becali. Acesta își dorește ca el să „facă echipa”. Așadar nu are viață ușoară cu niciun antrenor.

Cei care decid soarta CFR-ului au spus că Șumudică ar fi putut rămâne la Cluj, chiar cu Dan Pertrescu pe bancă.

Fostul copil minune al fobalului românesc, cel care la 22 de ani se duela fiind la Steaua cu Ruud Gulitt sau Marco van Basten (AC Milan), în 1989, a fost un antrenor de succes, ca și colegii lui. Îi menționez aici pe Mircea Rednic, Ioan Andone, Gheorghe Hagi. Dan Petrescu a câștigat ca antrenor titlul de campion cu CFR Cluj, în 2018 și în 2019 dar și cu meteorica Unirea Urziceni.

Așadar, în Gruia se speră că „a treia va fi cu noroc”. Adică Dan Petrescu va redresa locomotiva CFR și va schimba macazul spre un nou titlul de campioană.

CFR Cluj a fost o echipă fenomen în fotbalul românesc. A reușit să fie o prezență constantă în prima jumătate a clasamentului de la debutul în LIga I.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *